Sezonas pasibaigė

9 11 2009

Pirmas nors ir trumpas buriavimo sezonas pasibaigė. Jachta jau stovi ant kilbloko ir laukia kito sezono. Jachtos iškėlimo ir transportavimo darbai pavyko sekmingai. Liko dar keletas darbų paruošti jachta žiemos miegui, ir bus galima laukti pavasario. Taip pat dar reikės idėmiau apžiurėti visą jachta gal kur kokio remonto reikės.
Trumpai apie sezoną. Šis sezonas man buvo trumpas. Nuo liepos menesio kai prasidejo jachtos parplukdymas iš Olandijos jūra iki spalio pabaigos kuris pasibaige pasiplaukiojimu Kauno mariose. Savo laivu esu patenkintas ir tikrai nesigailiu jį isigijęs. Kita sezoną manau pratesime dar Kauno mariose, nes ir jose mums dar yra ka veikti ir mokytis.
Nuotrauka0106
Nuotrauka0109


Veiksmai

Information

4 responses

9 11 2009
Rokas Arbušis

mūsų platumuose taip jau nutinka — sezonai baigiasi.
džiugu, kad viskas gerai.
o dėl kėlimo ir transportavimo tai turiu keletą klausimų. gal el. paštu atsiųsiu.

9 11 2009
Giedrius

na išdalies gaila kad jau sezonas pasibaigė. Ir reikės laukti pavasario, kad vėl butu galima pakelti bures. Bet aš jau laukiu sniego ir kada galesiu traukti slides ir lekti ant kalnų. Arba vakarais vakarais važiuoti į koki užmiršta retai naudojam žvirkeliuka pasimėgauti žiemos teikiamais malonumais. Tik reikia vieno – sniego :).

p.s o klausimus dėl transportavimo ir kėlimo gali atsiusti kuom galėsiu tuom padėsiu.

19 11 2009
SailingBoy

Grazi jachta, sekmes kitam sezone!

20 11 2009
Giedrius

Dekui dekui, Na realiai tai dar reikes siek tiek ideti darbo, kad dar pagrazetu ir atsinaujintu 🙂

Parašykite komentarą